Byggetilladelse

Hvis din ombygning kræver byggetilladelse, så kræver det samtidigt en tilladelse fra ejerforeningens bestyrelsen. Bestyrelsen kan underskrive din ansøgning elektronisk. Bare send en mail med link til byggesagen til bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk. Læs mere her om reglerne for byggeri i Frederiksberg Kommune.

Tilladelse fra under- eller overbo

Hvis dit byggeri involverer din under- eller overbo så husk, at de skal give tilladelse til arbejdet. Fx ved renovering af badeværelse og vandlås, eller hvis du vil have ført mere strøm op i lejligheden. Det plejer i praksis ikke at volde problemer; enhver kan jo have behov for at bygge om og har derfor interesse i være imødekommende overfor andres ombygningsbehov.

Lukke for vandet

Se afsnittet om vand og varme hvis du eller håndværkerne har behov for at lukke for vandet.

Vis hensyn

At være meddelsom er en god måde at undgå sure miner fra naboerne på, når man bygger om. Skal badekar og fliser bankes bastant ned mandag-onsdag fra kl. 8:00? Så sæt gerne lige en notits op eller post det på facebook. Vil der blive lukket for vandet? Notits, tak. Planlægger du renovering over et par måneder? Så hjælper en notits herom også på forståelsen for “hvor længe det arbejde mon skal vare ved?”

Ligeledes vedrørende håndværkernes daglige oprydning: hovedtrapperne bliver vasket hver uge, så hvis håndværkerne ekstraordinært har drysset håndværkerstøv ud over trapperne, ja så gør os lige den tjeneste ligeledes ekstraordinært at fjerne det igen. Og bed dem også meget gerne om at tage hensyn til opgangens vægge og gulv når de slæber gipsplader op, så vores allesammens pæne opgang forbliver præsentabel.