Havemøbler

Vi har et lille udvalg af havemøbler i ædeltræ. De går i vinterhi i kælderen og bliver gerne pudset lidt op til arbejdsdagen.

Vand og blomster

Der er vandslangetilslutning på væggen ved rampen. Alle er velkomne til at hjælpe med at holde liv i gårdens blomster og andet grønt. I kælderen under nr. 12 har vi et rum til at ordne potter og planter i, både dem fra gården, dem på altanen og dem fra vindueskarmen.

Plantekasser og grønt

Vor hjemmelavede højbede har masser af plads til grøntsager. I nogle af plantekasserne står krydderurter, grøntsager og frugter, fx skovjordbær og rabarber. Også grønkålen står strunk, ligesom der er et beskedent rødbedebed. Spis gerne løs – jorden gødes økologisk.

Alle er hjertelig velkomne til at være med. Kom og plant et purløg eller udlev hede drømme om artiskok-produktion.

Strøm

Der er 2 el-udtag diskret placeret på trappetårnet ved altanen 12, st. tv. Så hvis der er behov for strøm i gården behøver man altså ikke trække en forlængerledning fra det aller-dybeste af kælderen.

Sandkasse

Sandkassen er populær, men husk at lukke låget når den ikke er i brug – eller bliver den brugt som kattebakke. Legetøj kan opbevares i den sorte kasse ved siden af sandkassen.

Bagdøre og havelåge

Skal holdes lukket, hvis man ikke er i gården! Også når ungerne er færdige med at lege alene dernede og er kommet op. Også selvom døren står åben i forvejen, hvis gården er tom. For ja, tyve kommer gerne på besøg ved højlys dag og ser en åben dør som en invitation. Så derfor: luk dørene!