Vi har i foreningen en masse måder at kommunikere på. Tag et kik her og deltag på de måder, der passer lige netop dig.

Officiel information – Probo

Officiel information fra ejerforeningen kan modtages med email. Det foregår via en service ved navn ProBo, som vor administrator tilbyder. Hvis du tilmelder dig ProBo vil du fremover modtage de officielle skrivelser fra ejerforeningen som email, ikke brev: indkaldelse til generalforsamling, referat fra samme, mm. Praktisk taget alle husstande er tilmeldt ProBo.

Kontakt bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk hvis du/I vil tilmeldes. Så sender vi en invitation fra ProBo. Når du har fulgt invitationen og oprettet dig kan du i øvrigt inde fra ProBo selv sende invitationer til andre fra din husstand.

Emails fra bestyrelsen

Info fra bestyrelsen udsendes primært som email. Det er mere uofficielle, dagligdags meddelelser, som fx “Der lukkes for vandet tirsdag 2. juli mellem 8-11” eller “Vi tænder juletræet på onsdag kl. 18” eller “Husk arbejdsdagen på næste lørdag” osv.

Vi benytter en mailing-liste med adressen beboere@hostrupsvej12-14.dk. Den ligger på en dansk server, helt udenfor snagende udenlandske firmaers rækkevidde. Alle må sende til listen. Både modtager og afsender vil altid fremgå som “beboere@hostrupsvej12-14.dk“, så man kan hverken se de andre tilmeldte beboeres email-adresser eller se, hvem der sender en mail – så husk, hvis du sender en ny mail eller besvarer en mail, at skrive hvem du er; som fx “Hilsen Richard”. Praktisk taget alle husstande er med på mailing-listen.

Husk, at alle listen må sende mails til listen. Det betyder, at hvis du besvarer en mail fra listen så bliver svaret sendt til alle 20+ beboere på listen.

Kontakt bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk hvis du vil tilmeldes. Til- og framelding foretages manuelt af bestyrelsen.

Facebook

På Facebook har vi en lukket gruppe med frit slag til at snakke om alt muligt. Her kan du diskutere “persillen i højbedene“, være gavmild når du “har to fastelavnsboller i overskud“, advare om “måske lidt højlydt fest på lørdag“, osv.

Bestyrelsen udsender primært meddelelser med email, men vil også poste på Facebook i det omfang det vurderes at være nyttigt for lige netop den enkelte besked. Facebook-gruppen nyder ikke samme årvågenhed fra bestyrelsens side som emails gør, så hvis du gerne vil kontakte bestyrelsen så skriv allerhelst en mail til bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk fremfor kun at skrive på Facebook.

Besøg Facebook-gruppen på www.facebook.com/groups/hostrupsvej1214 for at blive tilmeldt.

IRL

Dine knoer og din mund kan faktisk også bruges til kommunikation. Ja, hvor old-school det end lyder, så kan man faktisk godt banke på hos naboen hvis man lige mangler sennep til aftensmaden eller sige “Hej” nede i gården helt uden at bruge en app 🙂

FAQ:

  • Q: Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil kontakte bestyrelsen? A: Send en email til bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk
  • Q: Må jeg sende mails til beboere@hostrupsvej12-14.dk? A: Ja, hvis du selv synes det er “vigtigt nok” – ellers brug Facebook
  • Q: Må jeg besvare mails fra beboere@hostrupsvej12-14.dk? A: Ja, men husk lige at svaret sendes til alle 20+ beboere!
  • Q: Ja ja ja, jeg er med på det hele – hvad gør jeg? A: Bare skriv til bestyrelsen@hostrupsvej12-14.dk, så sætter vi hjulene i gang
  • Q: Er min tilmelding nyttig? A: Ja, at alle er på mail gør fx livet meget nemmere for bestyrelsen, når der skal varsles om “lukket vand” osv.
  • Q: Jeg flytter – hvad så? A: Så afmeldes du af ProBo og vi fjerner dig fra beboer-listen og Facebook-gruppen.